En helg i augusti

24 augusti, 2015 av Kristin

Jag känner igen den på långt håll. Det doftar varm dill, salt… Receptet är gårdens egna. Samma som använts i 35 år. Hemligt. Jag försöker koka enligt far min, men han förbehåller sig rätten att koka de godaste kräftor man kan smaka!

Servera varma skummande fotbad med doft av eucalyptus och göra en avslappnande uppmjukande ansiktsmassage -det kan jag i alla fall. Kanske att jag kan förmedla samma känsla för spa som mor, en dag.

Men alla gillar vi att prata med folk, gårdsfolket och jag. Om vi får tillfälle så guidar vi gärna om gården! Byggnader, miljöer, föremål, historik, natur…  Och hur man kan njuta av spa! Vi gillart.

I helgen som gick fick gästerna ta del av gårdens mångfald; Spa dag, vandring i våra gårdsmuseum, kräftfiske och naturnära boende i sjöstugorna vid sjön. Det är väl det som gör det till en superfin vistelse. Det -och att vi välkomnar ett sällskap i taget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *