Boende

Närheten till naturen och Spinkarps unika gårdsmiljö inbjuder till en rogivande och harmonisk vistelse. Husen ligger nära skog och sjö. Alla boenden är olika och med egen historik.

Spinkarp Sjöstugor

Ligger direkt vid vattnet. Vid bad och båtplats, avskilt från övriga boenden och konferensrum.
De båda stugorna ligger precis bredvid varandra och är mycket bra lämpade för 2 familjer som vill ha avkoppling, bad och fiske inpå knuten.

Bor Du i någon av våra sjöstugor avnjuts eventuell konferens med fördel på bryggan! Du är välkommen upp på bokade spabehandlingar eller få din spa-korg direkt till stugan.

Stora Sjöstugan:
Mysig stuga ett stenkast från sjön. 4+1 personer i 2 sovrum och ett allrum med kök och öppens spis. Ett sovrum på övre plan med 2 enkel bäddar, ett sovrum på nedre botten med en våningssäng. Extra bädd i allrummet. Mulltoalett inne eller utedass ute, dusch med sjöutsikt! Egen Veranda under stjärnhimmeln mot sjön. Badplats och egen båt ingår.

Lilla Sjöstugan:
Närmare sjön kommer Du inte! Mindre stuga med ett sovrum för 4 personer i 2 våningsängar. Litet kök och allrum, samt mulltoalett och dusch med bästa utsikten. Egen veranda delvis inglasad. Badplats och egen båt ingår.

Boendepris, Spinkarp Sjöstugor

Från: 400kr/pers/natt, 200kr/barn/natt
Barn : 0-12 år
Sommarperioden uthyres detta boende i första hand veckovis
Pris per vecka: 1 stuga 7000kr, 2 stugor 10000kr
Grundpriset är med egna lakan och eget avresestäd.

Lägenhet i Gränna

Med ett kanonläge upplever du både Gränna och närliggande Visingsö.

Hyr vår trerumslägenhet i Skomakarens gamla villa, mitt emellan torget och hamnen med promenadallén utanför knuten.

Härlig ute-veranda mot vackra Vätterns solnedgångar!

Boende med 2 sovrum, vardagsrum och ett litet kök. Toalett med dusch. Sängplats för 5 personer fördelat på 2 sovrum med 1 bädd på 120 cm och ett sovrum med 4 bäddar i 2 bäddsoffor.

Boendepris, Lägenhet i Gränna, Granlunds väg 2

Från: 400kr/pers/natt, 200kr/barn/natt
Barn : 0-12 år
Sommarperioden uthyres detta boende i första hand veckovis
Pris per vecka: 6000kr
Grundpriset är med egna lakan och eget avresestäd.

Vänsternäs Gård

Knappa 4km från Spinkarps gård ligger Vänsternäs gård.

Familjen Hedberg, välkomnar er som vill bo enkelt på en lantgård med stort utrymme för kropp och sinne, både ute och inne.

Djur, jord- och skogsbruk, sjö och mäktig natur inpå knuten. Med vandringsled, skogsstigar, ekhagar och utkiksberg i Östra Vätterbranternas biosfärområde väntar äventyr, avkoppling och nya erfarenheter för stora och små.

Hyr arrendatorns bostad med 12 bäddar i 5 rum och ett stort kök med braskamin.

Boendet är enkelt med eget självhushåll, egna lakan och ni städar efter er. Diskmaskin, tvättmaskin, TV finns med enkla kanaler.

Barn är varmt välkomna och det finns gott om utrymme i boendet och trädgård samt unika möjligheter i skog och mark för att alla ska trivas och växa. Under åren har vi märkt att boendet och gården lämpar sig väl för flera generationer tillsammans och som flerfamiljshus.

Vid gårdens bad och båtplats finns roddbåt och kanot att låna. Ta gärna med utrustning och prova fisket!

I augusti och september kan kräftfiske bokas och fiskas enligt gamla traditioner på egen hand eller tillsammans med oss.

Vi är måna om samspelet mellan människan, djur och natur. Det finns så mycket fint att upptäcka dygnet runt och året runt i skog och mark. Har ni tur får ni se kungsörn och fiskgjuse segla över gården och i kvällningen höra kattugglans hoande. Vi hjälper er med utrustning för utflykt i skog och mark om ni är nyfikna på det.

Djuren som man kan hälsa på lite närmare är höns, katt, häst, får och våra bin.

Välkomna till Vänsternäs Gård!

Gården ligger direkt i anslutning till Holavedsleden, så är du vandrare som söker boende så hör av dig för pris per natt.

Boendepris, Vänsternäs Gård

Sommarperioden uthyres detta boende i första hand veckovis
Pris per vecka: 8500kr
Pris för helg: från 5500kr
Grundpriset är med egna lakan och eget avresestäd.

Spinkarp Gårdshus

Boende i flerbäddsrum nära Spa och konferenslokal finns i några av gårdshusen. Gamla timmerstommar med egen historik och inredning som sovalkover, våningssängar och mindre kök. På gården finns plats för 10-20 personer beroende på önskemål om enkelrum eller flerbäddsrum. Gårdshus uthyres dygnsvis i samband med Spa eller konferens.

Boendepris, Spinkarp Gårdshus

Från: 400kr/pers/natt, 200kr/barn/natt
Barn : 0-12 år
Grundpriset är med egna lakan och eget avresestäd.