Spa

Mitt ute i skogen finns Spinkarp SPA. Det unika i vårt Spa är att vi välkomnar ett sällskap i taget. I en helt unik miljö kan ni njuta av bastu, fotkur och en välgörande kroppsbehandling eller spa-ritual.

Vi tar hand om er och tar er genom en Spa-upplevelse där ni har möjlighet att få avkoppling och återhämtning. Med väl utvalda behandlingar och produkter från Kerstin Florian får du med dig ny energi och ”ny” hud.

SPA Dag/afton

Vi presenterar kurerna på plats och därefter får alla i sällskapet välja sin 50 minuters personliga kur!

Kurer

 • Aromakur Kuren börjar med att du skrubbar av överblivna hudceller och gör huden mer mottaglig för den ljuvliga aroma oljan. Spa terapeuten packar in dig i aroma kuren och den är en doftupplevelse för både kropp och själ som kan ge lugnande, avslappnande eller uppiggande effekt beroende på vilken aroma olja du väljer. Ger dig ny energi och gör att huden blir mjuk och välmående. Inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En lugnare Kur där aroma olja och mineralkräm inte duschas av direkt efter behandling utan får verka på huden under badrocken även efter behandlingen!
 • Moor Mud Kur Svarta leran är en välgörare vid spända muskler, trött kropp och ömma leder. Djuprengörande och fin för torr hy. Leran bygger på termiska mineraler och spårämnen från Ungern. Du får lera på hela kroppen och spa terapeuten packar i samråd med dig in dig i en välgörande värmande kur. Inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Leran duschas av efter behandling och upplevelsen är många gånger att man känner sig "ny". En riktig energigivare!
 • 4-6 timmar
  1250
  kr /person
  Minst 2 personer och upp till 8 personer för Spa dag/afton

  Spinkarp Spa-ritual

  Vår välgörande spa-ritual utför ni på egen hand.

  Ritual

 • Varmt Välkomna i vårt spa där badrock och tofflor finns att låna.
 • Utför Calm Mind-Ritualen med en härligt doftande och avslappnande eterisk olja som ni andas in och masserar på tinningarna.
 • Applicera Moor Mud-lera i ansiktet – en djuprengörande ansiktsmask som förnyar din hy.
 • Gör en kroppspeeling för att öka cirkulationen och hjälpa lymfsystemet. Gå med cirkelrörelser nerifrån och upp mot hjärtat.
 • Duscha (duscha nu av leran i ansiktet). Tvätta håret och massera in balsam.
 • Basta en stund med balsam i håret. Använd fussbalm på onda muskler, värmen gör gott.
 • Duscha växelvis med varmt/kallt vatten.
 • Låt dina fötter få ett uppfriskande eukalyptusbad med välgörande mineralsalt.
 • Avsluta med en kroppslotion, prova en aroma-olja och en ansiktskräm samt spraya Neroli Water i ansiktet. Det är uppfriskande samt har en underbar doft av bitterapelsinblomma. Fötterna får en svalkande och mjukgörande fotcrème.
 • En necessär medföljer med prov på fler härliga produkter, med förhoppning om fortsatt välgörande hemmaspa.
 • 4-6 timmar
  850
  kr /person
  Minst 4 personer och upp till 10 personer för Spa ritual

  Lån av badrock, handdukar och tofflor.

  För ytterligare upplevelse kan vedeldad bastu med bad i källvatten bokas mot tillägg.

  Hos oss finns frukt, knäcke, nötter, juice och te. Ta gärna med det du önskar äta och dricka utöver. I vårt kök finns porslin och utrustning för er att använda.

  Vill ni övernatta i samband med er Spa vistelse så finns fina möjligheter till det! Från 400kr/person/natt.

  Varmt välkomna till Spinkarp Spa. När ni är här, då är det bara Ni här!

  Viktigt! Allergier, hjärtbesvär, högt blodtryck eller annan sjukdom samt graviditet bör nämnas till din spa-terapeut innan du påbörjar din behandling. Rådfråga din läkare i förväg.