Spa

Mitt ute i skogen finns Spinkarp SPA. Det unika i vårt Spa är att vi välkomnar ett sällskap i taget. I en helt unik miljö kan ni njuta av bastu, bubbelpool utomhus, fotkur och en välgörande kroppsbehandling eller spa-ritual.

Vi tar hand om er och tar er genom en Spa-upplevelse där ni har möjlighet att få avkoppling och återhämtning. Med väl utvalda behandlingar och produkter från Kerstin Florian får du med dig ny energi och ”ny” hud.

SPA Dag/afton

Vi presenterar kurerna på plats och därefter får alla i sällskapet välja sin 50 minuters personliga kur!
Vårt Spa öppnar upp för Spa-behandlingar igen. Vi vill att du stannar hemma vid minsta förkylningssymptom, eller annan sjukdomskänsla, som kan härledas till covid-19. Kontakta oss direkt så vi kan ge möjlighet att boka om ert sällskap. Vi hjälps åt längs vägen för att personal och gäster kan känna sig trygga.

Kurer

 • Aromakur En doftupplevelse för både kropp och själ som känns otroligt för den stressige. Ger ny energi och gör att huden även blir mjuk och len. Inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.
 • Moor Mud Kur Välgörande vid spända muskler och ömma leder. Djuprengörande och fin för torr hy. Leran bygger på termiska mineraler och spårämnen från Ungern. En riktig energigivare! Inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.
 • Spa-ritual Lyx En kur där du själv omsorgsfullt tar hand om din hud från topp till tå. Du skrubbar kroppen med en grov härlig turkisk skrubb som gör kroppen silkeslen och ökar cirkulationen i hud och muskler. Ansiktet får sig en härlig ansiktsmask. I bastun kan du med fördel sitta med hårinpackning och även prova vår härliga fussbalm som fungerar som liniment på ömma muskler. Fotkuren och bubbelpoolen är såklart medräknade favoriter i Spa ritualen! Efteråt ger du ansikte, kropp och fötter en insmörjning med välgörande lotion och kräm ifrån Kerstin Florians produkter. Du får med dig behovsanpassad produkt för att fortsätta ta hand om huden hemma.
 • 4-6 timmar
  1280
  kr /person
  Minst 2 personer och upp till 8 personer för Spa dag/afton

  Spinkarp Spa-ritual

  Vår välgörande spa-ritual utför ni på egen hand.

  Ritual

 • Varmt Välkomna i vårt spa där badrock och tofflor finns att låna.
 • Duscha av dig vardagens stress! Värm sedan upp din kropp och få ditt sinne att slappna av i bubbelpoolen eller sitt med fötterna i fotkaret.
 • Utför Calm Mind-Ritualen med en härligt doftande och avslappnande eterisk olja som ni andas in och masserar på tinningarna.
 • Applicera Moor Mud-lera i ansiktet – en djuprengörande ansiktsmask som förnyar din hy.
 • Gör en kroppspeeling för att öka cirkulationen och hjälpa lymfsystemet. Gå med cirkelrörelser nerifrån och upp mot hjärtat.
 • Duscha (duscha nu av leran i ansiktet). Tvätta håret och massera in balsam.
 • Basta en stund med balsam i håret. Använd fussbalm på onda muskler, värmen gör gott.
 • Duscha växelvis med varmt/kallt vatten.
 • Låt dina fötter få ett uppfriskande eukalyptusbad med välgörande mineralsalt.
 • Avsluta med en kroppslotion och en ansiktskräm samt spraya Neroli Water i ansiktet. Det är uppfriskande samt har en underbar doft av bitterapelsinblomma. Fötterna får en svalkande och mjukgörande fot crème.
 • 4-6 timmar
  860
  kr /person
  Minst 4 personer och upp till 10 personer för Spa ritual

  Lån av badrock, handdukar och tofflor.

  Hos oss finns frukt, knäcke, nötter, juice och te. Ta gärna med det du önskar äta och dricka utöver. I vårt kök finns porslin och utrustning för er att använda.

  Vill ni övernatta i samband med er Spa vistelse så finns fina möjligheter till det! Från 350kr/person /natt.

  Varmt välkomna till Spinkarp Spa. När ni är här, då är det bara Ni här!

  Viktigt! Allergier, hjärtbesvär, högt blodtryck eller annan sjukdom samt graviditet bör nämnas till din spa-terapeut innan du påbörjar din behandling. Rådfråga din läkare i förväg.